ЗЕЛЕНА САЛАТА /350 ГР./

5.90 лв.

  • Краставица
  • Домат
  • Репички
  • Яйце
ЗЕЛЕНА САЛАТА /350 ГР./

5.90 лв.


Прибавете свежа напитка...