ТЕЛЕШКО КЮФТЕ /100 ГР./ + 1 ГАРНИТУРА

2.90 лв.

ТЕЛЕШКО КЮФТЕ /100 ГР./ + 1 ГАРНИТУРА

2.90 лв.

Прибавете свежа напитка...