РИЗОТО КОНСКО /500 ГР./

9.50 лв.

пилешко филе 200гр. или конска кайма 200гр. или телешка кайма 200 гр., ориз басмати, зеленчуци 100 гр., соев сос

РИЗОТО КОНСКО /500 ГР./

9.50 лв.

Прибавете свежа напитка...